Česky English
Forums » Diskuze » Valoron

Valoron

6 zpráv - 2710 pohledů Feed-icon
Vážení přátelé, předpokládám, že jste každý, alespoň jednou použili při velkých bolestech kapky "Valoron". Z dostupných informací jsem zjistil, že tento se již cca 4 roky nevyrábí. Nepodařilo se mi však zjistit, zda je za tento lék jiná, adekvátní náhrada. Zajímalo by mě, jaké jste s valoronem měli zkušenosti a čím jej nyní nahrazujete. Za odpovědi předem děkuji. Václav Tóth
Diskuze » Valoron
Pokud vím, Valoron byl označen za příliš návykový, místo něj se doporučuje Algifen Neo. Není asi sice tak účinný jako Valoron, ale funguje i tak poměrně slušně a hlavně rychle.
Také používám Algifen. Je super. A nebolí mě po něm břicho, jako dříve po jiných silných lécích.
Já mám taky Algife v zásobě. Ale používám NIMESIL je prý šetrný na játra. Jsem spokojen.
A k čemu takový prášky? já jsem hemofilk tipu A srážlivost mám pod jedno %. V životě sem si na bolest nevzal prášky... Jak si jednou vemet prášky je to v háji. Na tohle je nejlepší něco jiného např.: skéro (marihuana tipu skank) ;-)
Valoron jsem používal tablety. Je škoda, že ho zrušily. Já používám Tramal kapky. Jsou lepší než Algifen hlavně chuťově.