Česky English
Forums » Diskuze » Valoron

Valoron

6 messages - 2709 views Feed-icon
Vážení přátelé, předpokládám, že jste každý, alespoň jednou použili při velkých bolestech kapky "Valoron". Z dostupných informací jsem zjistil, že tento se již cca 4 roky nevyrábí. Nepodařilo se mi však zjistit, zda je za tento lék jiná, adekvátní náhrada. Zajímalo by mě, jaké jste s valoronem měli zkušenosti a čím jej nyní nahrazujete. Za odpovědi předem děkuji. Václav Tóth
Pokud vím, Valoron byl označen za příliš návykový, místo něj se doporučuje Algifen Neo. Není asi sice tak účinný jako Valoron, ale funguje i tak poměrně slušně a hlavně rychle.
Také používám Algifen. Je super. A nebolí mě po něm břicho, jako dříve po jiných silných lécích.
Já mám taky Algife v zásobě. Ale používám NIMESIL je prý šetrný na játra. Jsem spokojen.
A k čemu takový prášky? já jsem hemofilk tipu A srážlivost mám pod jedno %. V životě sem si na bolest nevzal prášky... Jak si jednou vemet prášky je to v háji. Na tohle je nejlepší něco jiného např.: skéro (marihuana tipu skank) ;-)
Valoron jsem používal tablety. Je škoda, že ho zrušily. Já používám Tramal kapky. Jsou lepší než Algifen hlavně chuťově.