Český svaz hemofiliků
U Nemocnice 1 (ÚHKT)
128 20 Praha 2
Tel.: +420 777 078 509
info@hemofilici.cz
JEŠTĚ NEMÁTE OSOBNÍ IDENTIFIKAČNÍ KARTIČKU S DŮLEŽITÝMI ÚDAJI A POKYNY? OBJEDNEJTE SI JI TADY A POŠTA VÁM JI DORUČÍ ZDARMA AŽ DOMŮ.
| « Únor 2012 » | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| po | út | st | čt | pá | so | ne |
| 30 | 31 | 01 | 02 | 03 | 04 | 05 |
| 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 |
| 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
| 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
| 27 | 28 | 29 | 01 | 02 | 03 | 04 |
|
Milan343434@seznam.cz 1.9.09 |
Jednoho dne se mi v kartě na hematologii objevil zápis ( HVC PCR pozit. ) a je tam do dnes v přesně této verzi. Tj. pravděpodobně zkomoleno z HCV.
A nikdo nic neřekl !!! Opravdu. Za nějaký čas mi řekli, že při odběru zjistili trochu špatné jaterní testy. Že mám vynechat smažené jídla, alkohol a vejce.
Super, vynechal jsem.
Po určité době řekli, že by možná zkusili ty testy zpravit léčbou hepatitýdy. A hele, první název byl na světě. Já se dozvěděl až roky po tom, co mám napsáno v karte HCV, že mám žloutenku C!!!!!
Nikdo mi neřekl, jak žít s touto nákazou a jak se chovat k ostatním.
Celé to vlastně spískala má nová zubařka, která si toho v kartě všimla a odmítla mě ošetřit. Prý abych u ní nenakazil někoho jiného. A poslala mě hledat si nového stomatologa.
Nikdo mi neřekl, že to musím hlásit při ošetření !!! Vždyť já mohl, díky nekorektního přístupu lekařů, nakazit mnoho zdarvých lidí.
Nyní jsem po léčbě žloutenky C, bohužel se léčba nepodařila. Jsem stále pozitivní.
Kompenzace, odškodnění, či jak to budete nazývat, je jak jsem zjistil spíše v rovině sci-fi. Jakmile se o tom začne na ministerstvu jednat, vymění se ministr a můžeme začít znovu. Tak to tu bylo nastíněno.
Nicméně, pokud by se toho někdo opravdu ujal, patřil by mu můj dík. A myslím si, že by mu poděkovalo i mnoho dalších pacientů.
Zkuste to někdo dotáhnout do konce a nenechte se odradit změnou ministra.
|